Bara vara och njuta…….
Idag tog jag sovmorgon en iaf för mig sovmorgon, att bara ligga kvar och njuta av vetskapen att det jag planerar att göra idag kommer hinnas med, med råge ?
Jag tog en låååång frukost med massor av gott, jag hade förberett igårkväll, skönt idag. Mycket kaffe och mycket bläddrande i tidningen och mycket bara vara, underbart!

En ledig dag som idag innebär för mig programskrivning varvat med trädgårdsfix och hitta lediga tider för PT-pass och massage, en härlig kombination.
Just nu har jag flera träningsprogram som nästan är klara, jag vill alltid ”klura” en sista gång på dem innan jag printar ut dem men idag ska de skrivas ut ?
Programmen ska ju hjälpa personen mot sitt träningsmål samtidigt som det bör kännas inspirerande och utmanande att jobba igenom. Det ska liksom bli ett pass man längtar till att få köra, då blir det riktigt bra!

Älskar verkligen mitt jobb, att kunna inspirera genom träningen och kunna hjälpa till när det gäller kostfrågor och så massagen…… Så fantastiskt härligt att se vad massage kan göra, dess fantastiska effekter, wow ?
Näe, nu ska jag ut och fixa i trädgården.
Jag ska verkligen ta vara på dagen och göra det som ger mig energi och, ja, jag har självklart ett eget träningsupplägg klart som jag ska köra idag ?
Jag har en bra plan både vad gäller dagens sysslor och tidsprioritering för detta och nu vill jag önskaimage er alla En Trevlig Energifylld Och Underbar Helg! / Marina

Share →