Finns det verkligen inget roligare du kan göra……ja, det får jag höra ibland när jag kör mina egna löppass eller träningspass. Vadå inget roligare….. hur menar du då, brukar jag fråga. Till svar blir det ofta ” ja att hålla på och slita ut sig och så där”…..
Hmm, jag och många med mig mår bra av löpningen/träningen, det är en del av vår livsstil. Vi mår bra av att ha träningen som en del i våra liv. Visst alla pass är inte sådär härligt roliga men det är väl självklart att de inte ska vara det. Allt ska väl inte vara jätteroligt HELA tiden, eller? Om det vore så då skulle ju inte roligt vara roligt utan istället bli ett normal tillstånd…..näe det får gärna vara både roliga pass Och kämpigt jobbiga pass för min del.
Idag körde jag 1,5 mil löpning. De första 7 km var fruktansvärt jobbiga och nästan tråkiga men hade jag inte tagit mig igenom dem så hade jag aldrig fått uppleva de resterande 8 km som var betydligt mer angenäma, som verkligen kändes jättebra. De sista två km började jag tänka på det härliga boxpasset som väntade när jag kommit hem ?
Såååå allt kanske inte ska vara jätteroligt Hela tiden utan vi kan väl ha en mix av både roligt, tråkigt, lätt och jobbigt och ibland något mittemellan ?
Passar på att önska er alla en underbar helg! / Marinaimage

Share →