Liiite opepp inför dagens intervaller……

Vissa pass är man bara helt enkelt inte pepp på att köra och så kändes det verkligen idag. Kom på massor av grejer att göra för att fördröja att komma iväg. Vet ju att känslan alltid ändrar sig när man kommit igenom halva passet.
Mycket pollen ute nu och det gör att man måste anpassa passet och det påverkar också glädjen/känslan av passen…..
Dagens planerade intervaller var 8 * 1000m plus 4 * 500m.
Under vilan på den första 1000m mötte jag en glad och käck löpare med ett strålande leende på läpparna med ett bra löpsteg och i ett härligt tempo och där och då fick jag tillbaka den där härliga goa känslan som hjälper till och behövs när man kör intervaller. Tack för att du dök upp precis just där i början av mitt pass ??
De resterande intervallerna kördes igenom helt enligt plan och nu sitter jag i soffan och njuter av att ha gjort ett alldeles, alldeles underbart pass och längtar redan efter nästa ?
Från helt opepp till att känna av den där alldeles underbara känslan som man får efter en bra löprunda, helt underbart och den ska jag njuta av heeela kvällen.

Nu väntar ett kort yogapass och sedan ska jag skriva klart ett träningsprogram till en väntande klient. Har tänkt ut en härlig core cirkel som avslut på det programmet och det måste jag absolut känna på innan mello ikväll.
Önskar er alla en toppenhelg! / Marina

Share →