Ibland är de fruktansvärda……
Solen skiner och det är perfekt väder.
Benen känns pigga, lappen med upplägget är i handen, vila står det men jag känner mig väldigt fräsch så jag kör på joggvila. Efter fyra vändor ångrar jag att jag inte följde upplägget och det är nu de börjar kännas fruktansvärda…. Sneglar på pulsklockan och pulsen är helt ok enligt upplägget så måste jobba bort tankarna. Två kvar sedan en längre joggvila att försöka få tillbaka den tidigare pigga känslan, fast egentligen ska det ju kännas precis så här där jag är i passet just nu…tänker att intervaller är betydligt ”trevligare” att köra tillsammans i grupp….
Fokuserar och kör vidare intervall efter intervall och när sista är klar, åhh känslan ? det känns alltid så bra när man satt passet.
Intervaller kan både vara så fruktansvärda men samtidigt så inspirerande och utmanande och känslan efteråt den är bara såå underbar.
Ha en trevlig dag i solen alla. /Marina

Share →