Glädje, massor av löpglädje, svett och pannben!!!
Det känns så härligt när man går och riktigt längtar efter någonting men måste vänta liiite till….typ som julafton när man var liten ?
Jag hade för flera dagar sedan planerat att köra detta passet idag, strax efter lunch skulle det ske.
Förmiddagen bestod av att göra klart flera nya träningsprogram till nya klienter samt några kostupplägg.
Jag brukar alltid ha Ett Speciellt Syfte med mina pass men idag hade jag en önskan om två ?
Huvudsyftet med dagens pass var att köra igenom intervallpasset löpgrupperna ska köra på måndag och tisdag. Syfte nr 2 var att få springa bara för att det är så härligt, så underbart och ger en sådan frihetskänsla och sprudlande glädje och energikick.
Min plan var att värma upp ett par km och därefter köra igenom intervallpasset. Kändes som jag ville ha intervallerna klara först eftersom de var det tuffaste i dagens plan. imageSkulle kroppen sedan efter lite återhämtning kännas redo för en gooo runda där enbart löpglädje och stunden av att njuta av löpningen infann sig så skulle känslan och kroppen få bestämma sträckan för dagen.
Jag hade medvetet planerat in rundan så den mysigast miljön skulle komma sist. Mentalt är det mycket lättare att mata i ett go tempo om naturen runtomkring är sådär alldeles fantastiskt vacker ?
Tack snälla kroppen för att du resonerade som mig idag ? Jag är så otroligt tacksam för denna härliga löptur. Flera gånger tänkte jag på alla de som vill men i dagsläget inte kan springa, tänkte massor av tacksamma tankar för att jag faktiskt kunde både köra mina intervaller Och sedan fortsätta i ett gootempo. Summan blev 18 km av både pannben, svett och avslutningsvis ren löpglädje.
Nu väntar grillen, kroppen har gett mig ett underbart löppass där jag kunde uppfylla Båda mina syften med dagens pass och nu ska jag ge den ny energi som tack ?
Glöm inte vara tacksamma för allt vi kan göra och glöm inte njuta under tiden!!! / Marina

Share →