Hur känns det nu…….nu när det nästan är över…..
Japp, sista provet på massageterapeut utbildningen är klar och godkänd!!!
Under nästan ett års tid har jag åkt till Axelsons i Stockholm för att först läsa till massör och sedan nästa steg till massageterapeut. Mycket plugg, böcker som legat uppslagna på varje ledig plats i mitt hem och tydligt visat att – kom hit och plugga nuuuu………? mycket resande och tunga väskor. Det har också varit så inspirerande med allt vi fått lära oss, en massa aha upplevelser och massor av glädje och gemenskap med alla goa kurskamrater.
Nu sitter jag i mitt lilla rum som jag hyr av en dam, ett litet, litet mysigt rum som varit mitt ”andra hem” under ett års tid och tänker tillbaka på året.
Alldeles nyss gick jag in och gjorde mitt sista prov, ett praktiskt, jag var såååå trött efter en hel lång dag på skolan men samtidigt så superfokuserad och ville så gärna, gärna klara detta sista prov på utbildningen.
Vilken lättnad, vilket otroligt lugn och glädje när jag hör att jag är klar, jag är klar…..YES!
Ett års plugg och nu är det över……. ja nästan iallafall. Vi har några dagar kvar på skolan.
Lite svårt att ta in att det nu är över, slut…sista dagarna med ”gänget” typ.
Inget mer plugg som måste göras, inga fler resor som ska bokas och helt plötsligt en massa mer tid över, wow ?
En massa tid som jag dels kommer lägga på dem jag träffat alldeles för lite ❤️ under detta året , dels på min egna träning och på mina härliga klienter både vad gäller träning/kost/massage.
Jag är så otroligt glad och tacksam över att jag satsade på denna utbildning, så otroligt glad och tacksam över all kunskap jag fått, så otroligt glad och tacksam över alla nya vänner jag fått och som jag så gärna vill fortsätta hålla kontakten med.
Sååå otroligt tacksam över livet ?
Allt gott till er alla! / Marina
image

Share →