En härlig powerwalk idag där utrymme fanns för att analysera året som gått. Ett år som på många sätt varit helt olika andra år och som har gett en insikt i att ”gör det du kan idag för morgondagen vet vi inget om”. År 2020 blev verkligen ett ”annorlunda år” men jag väljer att ta lärdom av det, lärdom som att verkligen ta vara på tiden, dagen, att förvalta varje dag på bästa sätt. Nu blickar jag fram emot ett nytt år med fantastiskt många nya möjligheter och val. Så här på årets första dag brukar jag alltid skissa på min träning. Frågor som ska besvaras är, vad är målet med min träning, hur vill jag lägga upp min träning, hur mycket tid har jag för min träning eller nja hur mycket tid väljer jag att Prioritera på min träning. För visst är det så att vi ju delvis väljer vad vi ska lägga vår tid på. Vissa saker måste in i vår tidskalender, ”måste saker” men vi behöver även planera in ”måbra saker” och kanske kan dessa många gånger vävas in i varandra. Min planering är i stora drag klar och jag hoppas att ni också hittar en bra balans. Nu ser jag framemot ett härligt 2021 för vet ni, jag tror att det kommer att bli ett riktigt bra år! Stora Kramar Till Er Alla! / Marina

Share →